Close

Тиймбилдинг в Белград

В края на изминалата седмица ние от StandPoint, заедно с екипа на DigitalPoint, се отправихме към Сърбия. Поводът беше нашият тиймбилдинг и възможността да разгледаме прекрасния Белград.

В първите часове посетихме централния офис на известната верига Лили Дрогерии. С екипа там обменихме много идеи, опит и обсъдихме тенденциите в този бизнес.

Веднага след срещата беше време да се насладим и на прекрасната сръбска кухня. С нетърпение се насочихме към централната част на града, за да се насладим на нощен Белград.

Петъчният ден започна вълнуващо и с карта в ръка поехме към всички набелязани забележителности. Един free tour, който беше любезно организиран от…нас самите! В този тур се включи всеки един от eкипа със задачката да хареса своето място в града и да разкаже повече за него. Точна така получихме едно страхотно разнообразие от нестандартни места и такива, които са must за всеки посетител. Ето и някои от тях: Калемегдан, Църквата „Свети Марко”, сливането реките Сава и Дунав, Старият Дворец, паметник на Чукур чешма и едно скрито място за лакомства „Бомбоциjа“.

Този страхотен ден завърши с екипна вечеря в традиционен сръбски ресторант и много веселба! Два екипа и два невероятни дни в Белград, много смях, забавления, готини преживявания и хиляди усмивки…един незабравим тиймбилдинг!