Close

Ще се видим на „Рекламна академия 2021“

РЕКЛАМНА АКАДЕМИЯ 2021 стартира само след няколко дни, а ние вече нямаме търпение да се срещнем с нашия екип.

reklamna-akademiq-2021

След миналогодишния фурор, ето че любовта към инсайтите и креативното мислене отново събират младите таланти на България в областта на рекламата, за да покажем всички заедно, как се прави истинска кампания, за истински клиенти, по истински бриф.

През най-вълнуващата седмица ни очакват поредица обучения и менторски сесии, които ще вдъхновяват с опит от реалния бизнес, ще рушат стени, ще създават светове.

В тон с времето тази година, форматът е хибрид – онлайн Лекции vs Практика в залата. Подгответе лаптопите, защото ни чака доста работа.

По време на лекциите, участниците ще имат възможността да научат страшно много с Акис – основател и собственик на STANDPOINT MEDIA (част от топ 10 медия агенциите в България), ментор в отбор „Лекарства без рецепта“ и Деси, нашият медия директор, тази година консултант медийно планиране за всички отбори. Заедно безпощадно ще потопят аудиторията в света на медиите, планирането и математиката, да точно така, тук не сме само за добрите идеи, те винаги трябва да са добре подплатени с TRPs, SoV, Cov%, RTG (ако тези термини не са ти ясни все още, попитай за тях на лекциите), за да може всяка яка презентация да се превърне в реалност на пазара.

Рекламна академия 2021 - Десислава Даковска

Както винаги се случва в нашия бизнес, сроковете са кратки, брифовете непълни, адреналинът висок.

Кое е най-трудното?

Коя е твоята роля в екипа?

Страхотно ли е?

Готов ли си за победата?

Предизвикай себе си и дай отговор на всички тези въпроси.

Записването за таз годишната сесия вече приключи, надяваме се, че ти си част от отбора, ако пък случайно си пропуснал, ще те очакваме в “Рекламна академия 2022“.

Ще ви държим в течение за най-добрите моменти от събитието, а вие стискайте палци, защото най-интересното тепърва предстои. 😉

Рекламна академия е иновативен за българското образование формат на сътрудничество между университет и реалния бизнес. Участниците работят по реални бизнес казуси под менторството на водещите експерти по реклама в България. Академията не просто дава знания и умения, но и възпроизвежда взаимоотношенията рекламодател – рекламна агенция в забавен и полезен формат, в който участниците преминават през всички стъпки на рекламния процес – от бриф и разработване на стратегия до производство на творческите продукти.